X

Gastrekveer

Bent u op zoek naar gasveren zoals een gastrekveer die speciaal voor u ontwikkeld is? Dan bent u bij SpringMasters aan het juiste adres. Gastrekveren leveren een gecontroleerde trekkracht in plaats van drukkracht. De gastrekveer is in ontspannen toestand wanneer de zuigerstang volledig in de cilinder is en wordt sterker naarmate men de zuigerstang naar buiten trekt. Gastrekveren worden gebruikt in situaties waarin gasdrukveren niet toegepast kunnen worden of niet de voorkeur genieten. Wij bieden u voor iedere applicatie de juiste gastrekveer. De veren die wij u aanbieden zijn onder te verdelen in 4 categorieën.

Die laatste categorie is voor veel mensen erg belangrijk. Een gastrekveer moet net als alle andere gasveren wel afgestemd worden op uw wensen. U kunt eenvoudig de specificaties van uw gastrekveer aan ons doorgeven. Wij zijn zeer flexibel naar onze klanten toe en bieden u alle mogelijkheid om uw wensen af te stemmen op het eindproduct.

Het aanbod voor uw gastrekveer

Niet alleen bieden wij u een groot aanbod aan gastrekveren en de mogelijkheid voor maatwerk. Ook service staat hoog bij ons in het vaandel. Heeft u vragen over de specificaties van uw gastrekveren dan kunt u deze gerust aan ons stellen. Wij zijn meer dan bereid om u te helpen de juiste keuzes te maken. Waar nodig kunnen wij zelfs on site ondersteuning bieden. Naast maatwerk heeft u bij ons ook veel keuze in de hoeveelheid die u bij ons afneemt.

Wij zorgen voor een snelle levertijd en bieden altijd een ijzersterke prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

SpringMasters houdt vast aan haar drie pijlers

X
Hoe werkt de gasveer selector?

|Standaard maten

Alle standaard maten zijn uit voorraad leverbaar.
Selecteer uw bouwserie:

|Maatwerk

Heeft u binnen onze standaard voorraad toch niet uw ideale gasveer kunnen vinden?
Neem dan contact op met een van onze specialisten +31 0541 682186

Of stel hier uw speciaal gemaakte gasveer samen.

|Demo gastrekveer

Gastrekveren maken gebruik van een gesloten cilinder gevuld met stikstof om trekkracht op te wekken. Het stikstof staat onder druk en zal altijd proberen deze druk gelijkmatig te verdelen. Des te hoger de druk van het stikstof, des te meer trekkracht wordt uitgeoefend op de zuiger. Deze kracht wordt duidelijk wanneer men probeert de zuiger uit te trekken..

Overige types gasveren

Gasdrukveren

Gasdrukveren

Blokkeerbare gasdrukveren

Blokkeerbare veren

dempers

Dempers